Så har endnu en flotille gang i planlægningen! 

Det er Pommern flotillen

Flotillen er på 3 uger og afvikles i industriferien, for at tilbyde de arbejdsramte muligheden for at prøve kræfter med flotillelivet. Men alle er selvfølgelig velkomne.  

Flotillen er godt i gang med forberedelserne. Der er 4 både, der er repræsenteret i planlægningsgruppen. Vi har stadigvæk plads til en båd, der vil stå for arrangementet i Stralsund.

Vi har valgt at begrænse antallet af både til 15, og tilmeldingen er først til mølle.

Der vil være informationsmøde i Aarhus sejlsportcenter lørdag den 18. april fra kl. 13-15. Efter informationsmødet er der arrangeret en rundtur i centeret, så man kan se de forhold vores sejlsportsatleter tilbydes i Aarhus. Tilmeldingen til informationsmødet foregår gennem FTLF’s webshops. Pris kr. 20 incl. guiden rundtur i centeret. Vand, øl og kaffe kan købes i centeret, mod betaling via MobilePay. For dem der ikke har MobilePay, hjælper vi gerne med betalingen. 

Turen starter i Rødvig d. 5. juli og slutter i Stralsund d. 23. juli.

 

Tilmeldingsgebyr refunderes ikke efter sidste tilmeldingsfrist, som er d. 20. maj.

Læs mere her:

1. nyhedsbrev

Se deltagerliste pr. 24. marts 2020 her

Tilmelding til FTLF's flotille til Pommern 2020 - tilmelding er først gyldig når gebyr på 750 kr. er betalt på FTLF's webshop senest 20. maj 2020. Efter 20. maj refunderes gebyr ikke. I tilmeldingsgebyr er der 1 stander, 1 polo og 2 stk. velkomstmiddag. Ekstra polo og ekstra velkomsmiddag kan tilkøbes i FTLF's webshop. Ved tilmelding accepteres deling af adresse med andre deltagere og arrangør.

Inkluderet i tilmeldingsgebyr

Ekstra polo (købes på webshoppen)