UPDATE 11/5/20:

På baggrund af Coronakrisen, ser bestyrelsen sig desværre nødsaget til, at aflyse FTLF flotillerne i 2020. Vi ved, at I alle har set frem til oplevelserne og fællesskabet, og at der ligger rigtig mange timers forberedelser hos arrangørerne af de forskellige flotiller.

Og vi ærgrer os lige så meget som Jer over, at den nuværende krise sætter en stopper for aktiviteterne! Forhåbentlig er planlægningen ikke helt spildt, men kan genbruges/afvikles næste år, hvis de generelle forhold tillader det.Udgifterne til de allerede trykte (og på Sekretariatet leverede) flotilleflag afholdes af foreningen.

I forbindelse med aflysningen, vil vi bede de respektive ansvarlige i de enkelte flotiller om at sørge for at få aflyst de bookede havne og arrangementer undervejs. 

Mange sejlerhilsner, på bestyrelsens vegne

Kim B. Mathiesen
Formand

---------------------------------------------

BEMÆRK: AFLYST INFO-MØDE D. 16. MAJ 2020

Så har endnu en flotille gang i planlægningen! 

Det er Pommern flotillen

Flotillen er på 3 uger og afvikles i industriferien, for at tilbyde de arbejdsramte muligheden for at prøve kræfter med flotillelivet. Men alle er selvfølgelig velkomne.  

Flotillen er godt i gang med forberedelserne. Der er 4 både, der er repræsenteret i planlægningsgruppen. Vi har stadigvæk plads til en båd, der vil stå for arrangementet i Stralsund.

Vi har valgt at begrænse antallet af både til 15, og tilmeldingen er først til mølle.

Der vil være informationsmøde i Aarhus sejlsportcenter.

Bemærk NY DATO: d. 18. april er ændret til lørdag d. 16. maj fra kl. 13-15.

Efter informationsmødet er der arrangeret en rundtur i centeret, så man kan se de forhold vores sejlsportsatleter tilbydes i Aarhus. Tilmeldingen til informationsmødet foregår gennem FTLF’s webshops. Pris kr. 20 incl. guiden rundtur i centeret. Vand, øl og kaffe kan købes i centeret, mod betaling via MobilePay. For dem der ikke har MobilePay, hjælper vi gerne med betalingen. 

Turen starter i Rødvig d. 5. juli og slutter i Stralsund d. 23. juli.

 

Tilmeldingsgebyr refunderes ikke efter sidste tilmeldingsfrist, som er d. 20. maj.

Læs mere her:

1. nyhedsbrev

Se deltagerliste pr. 24. marts 2020 her

Tilmelding til FTLF's flotille til Pommern 2020 - tilmelding er først gyldig når gebyr på 750 kr. er betalt på FTLF's webshop senest 20. maj 2020. Efter 20. maj refunderes gebyr ikke. I tilmeldingsgebyr er der 1 stander, 1 polo og 2 stk. velkomstmiddag. Ekstra polo og ekstra velkomsmiddag kan tilkøbes i FTLF's webshop. Ved tilmelding accepteres deling af adresse med andre deltagere og arrangør.

Inkluderet i tilmeldingsgebyr

Ekstra polo (købes på webshoppen)