Update 11/5/20: På baggrund af Coronakrisen, ser bestyrelsen sig desværre nødsaget til, at aflyse FTLF flotillerne i 2020. Vi ved, at I alle har set frem til oplevelserne og fællesskabet, og at der ligger rigtig mange timers forberedelser hos arrangørerne af de forskellige flotiller.

Og vi ærgrer os lige så meget som Jer over, at den nuværende krise sætter en stopper for aktiviteterne! Forhåbentlig er planlægningen ikke helt spildt, men kan genbruges/afvikles næste år, hvis de generelle forhold tillader det.Udgifterne til de allerede trykte (og på Sekretariatet leverede) flotilleflag afholdes af foreningen.

I forbindelse med aflysningen, vil vi bede de respektive ansvarlige i de enkelte flotiller om at sørge for at få aflyst de bookede havne og arrangementer undervejs. 

Mange sejlerhilsner, på bestyrelsens vegne

Kim B. Mathiesen
Formand

------------------------------------------

 

Nyhedsbrev nr. 1

Nyhedsbrev nr. 2 (20. januar 2020)

Flotillen's startdato er d. 30. juni 2020 med mødehavn i Simrishamn. Her er der velkomstmiddag.

Slutdato d. 25. juli  2020 i Mariahamn, Ålandsøerne, med afskedsmiddag.

Flotillens varighed er 4 uger OG vi har sat dato på det næste planlægningsmøde, som bliver lørdag d.18. april 2020 kl. 13-15.

17/3/2020: MØDET D. 18. APRIL ER UDSAT - I FÅR INFO PÅ MAIL!

Sted: oplyses senere.

Kaffe kan købes i automat i sejlerstuen. ☕️

Deltagerliste pr. 30. april kan ses her

Max. 15 deltagere 

 

Update 30/4/20:

Efter 20. maj refunderes gebyr ikke. I tilmeldingsgebyret er der 1 stander, 1 hvid polo og 1. stk. velkomstmiddag. Ekstra polo og ekstra velkomstmiddag kan tilkøbes i FTLF's Webshop.

Corona-nyt: Hvis flotillen aflyses, refunderes beløb (undtagen 70 kr. for stander, som er bestilt)

 

Ved tilmelding accepteres deling af adresse med andre deltagere og arrangør.

Tilmelding til FTLF's flotille til Ålandsøerne 2020 - tilmelding er først gyldig når gebyr på 600 kr. er betalt på FTLF's webshop. UPDATE 31/3/20: Tilmeldingsfrist ændret til 20. maj 2020. Efter denne dato refunderes gebyr ikke. I tilmeldingsgebyr er der 1 stander, 1 hvid polo og 1 stk. velkomstmiddag. Ekstra polo og ekstra velkomsmiddag kan tilkøbes i FTLF's webshop. Ved tilmelding accepteres deling af adresse med andre deltagere og arrangør.

Inkluderet i tilmeldingsgebyr

Ekstra polo (købes på webshoppen)