35 års jubilæumsfest (Pinsetræf 2021)

afholdes lørdag d. 4. - søndag d. 5. september 2021 i Ebeltoft. Og generalforsamlingen afholdes d. 20. juni 2021 - enten i Middelfart eller online - afhængig af de gældende retningslinier vedr. Covid 19 på dette tidspunkt.

Efter et meget mærkeligt 2020, også for os sejlere, hvor flere af os måtte “nøjes” med at nyde de fantastiske danske farvande, og hvor Covid-19 var skyld i at vores 35-års jubilæumstræf blev aflyst, så ser vi nu ekstra meget frem til dette års pinsetræf/jubilæumsfest i september måned

Vi håber på, at vi kan holde weekenden d. 4. & 5. september 2021 i nogle lidt mere Corona-afslappede rammer, omend vi måske fortsat må huske håndspritten mm. Men efter sidste års afsavn, ser vi bare endnu mere frem til at se jer alle sammen i Ebeltoft i september. I skal ikke snydes for et jubilæum, det bliver bare holdt med lidt over et års forsinkelse. MEN – det bliver godt, det lover vi.

Vi har kontakt til en spændende foredragsholder, og vi har føleren ude, for at få en “gammel” og gæv FTLF’er til at holde en historisk festtale. Nogle af programpunkterne vil fortsat være de samme, for meget af det vi gør, virker rigtig godt i vores sejlerfællesskab til pinsetræf. Vi er nemlig allerede ved at splejse et spændende program sammen til jer.

• Sejl Sikkert vil igen være repræsenteret

• Stumpemarked, hvor du kan købe og sælge diverse maritime sager

• Børneaktiviteter og hoppeborg til alle vores letmatroser

• Gensynsglæde og nye venskaber opstår

• Åben båd – her hører vi meget gerne fra jer, hvis I kunne tænke jer at vise jeres både frem.

• Spændende foredrag og nye og gamle røverhistorier

• Erfaringsudveksling om sejladser rundt i alle verdens farvande

• Festmiddag og dans med band

Og meget andet

 

I kan i næste nummer af Langtursejleren se det endelige program og tilmelding. Men allerede nu kan I sætte kryds i logbogen, så kursen sættes mod Ebeltoft i første weekend i september. Vi tager naturligvis alle de forbehold vi skal omkring Covid-19. På gensyn i Ebeltoft

HUSK Generalforsamling søndag d. 20 juni 2021!

Med sejlerhilsen Pinseudvalget

 

Tilmelding til festen lørdag aften foregår via www.ftlf.dk -> Webshop

Pris:

Voksne: 250 kr.

Børn 12 - 15 år: 100 kr.

 

Børn under 12 år: Gratis

Tilmelding til festen lørdag aften foregår via www.ftlf.dk -> Webshop

Pris:

Voksne: 250 kr.

Børn 12 - 15 år: 100 kr.

Børn under 12 år: Gratis

Billetter til festen afhentes i teltet på dagen d. 4. september