Så vil vi, traditionen tro, igen invitere til Pinsetræf i Ebeltoft trafikhavn. Vi ser frem til at byde nye såvel som gamle langturssejlere velkomne til en spændende weekend med et spændende program.

Syddjurs kommune glæder sig også til igen at byde os velkomne.

 

I nedenstående program kan I orientere jer om weekendens arrangementer, hvor der er noget både for skippere, gaster og letmatroser. Programmet byder både på foredrag, Sejl sikkert arrangement, Tour de langtursbåd og flere aktiviteter også for de yngste deltagere. Blandt andet vil der være en vandaktivitet lørdag formiddag, hvortil det kan være en fordel at børnene har en våddragt med, ud over redningsvesten. Der vil igen være hoppeborg for børn hele weekenden, og lørdag vil der også være en børneaktivitet ved teltet i forbindelse med stumpemarkedet.

Vi glæder os til at se jer i Ebeltoft. 

Fredag d. 7. juni:

kl. 18:00: Fælles spisning ved teltet, hvor grillen er tændt.

 

Lørdag d. 8. juni:

kl. 10:00 – 13:00: Stumpemarked

Kl. 10:00 -  :  Sejl Sikkert Ambassadørerne lave demo af redningsudstyr i havnebassinet. Herefter også demo af redningsflåde, så børn kan prøve at kravle op i den. Husk våddragt og redningsvest!

Sejl Sikkert Ambassadørerne tilbyder også at tjekke redningsveste mm.

Kl. 11:30: Børneaktiviteter ved teltet

Kl. 12:00 – 14:00: Sekretariatet holder åbent for udlevering af adgangstegn til festen lørdag aften. Her sælges også standere, tøj og hæfter mm.

Kl. 14:00 – 15:15: Foredrag m. Tanja og familie – ’Fra Korsør til Caribien’

Kl. 15:30 – 16:45: Tour de langtursbåd – åben båd på markerede både i havnebassinet. Skipperne vil – lige efter foredraget – præsentere deres både i teltet. Herefter er I velkomne ombord.

Kl. 18:00: Festmiddag – grillmenu med salater, samt lækker dessert. I år også særlig børnemenu. Medbring selv drikkevarer og kaffe!

Kl. ca. 21:30 – 01:00: Musik v. Ingvar Frydkjær Duo. Der bliver spillet op til dans med de gode gamle 60’er og 70’er pop-, folk- og rockhits.

 

Søndag d. 9. juni:

Kl. 10:00: Generalforsamling i teltet

Kl. 18:00: Fællesspisning ved teltet, hvor grillen er tændt.

 

Mandag d. 10. juni:

Oprydning og afsejling

 

Tilmelding til festen lørdag aften foregår via www.ftlf.dk -> Webshop

Pris:

Voksne: 250 kr.

Børn 12 - 15 år: 100 kr.

Børn under 12 år: Gratis