Få inspiration, viden og værktøjer til at gøre din drøm om langfart til virkelighed. I vores forening møder du erfarne langtursejlere og andre drømmere. Vi giver dig vind i sejlene til at realisere din drøm

Du har måske båden, og du har helt sikkert drømmen om at komme på langtur, men du mangler det sidste skub. Det kan Foreningen til Langtursejladsens Fremme (FTLF) give dig.

Siden 1985 har foreningen hjulpet hundredvis af danske sejlere ud på verdenshavene, så vi ved, hvad der skal til: Viden, værktøjer, kompetencer, mod og inspiration. Som medlem af FTLF får du alt det - og lidt til.

* Vintertræf – deltag i den årlige weekend, hvor vi gennemgår alt det, der skal til for at realisere en langfart.

* Sejlerskolen – deltag i vore mange kurser målrettet sejlads på verdenshavene i bl.a. meteorologi, søsikkerhed, tidevand, kanalsejlads mv.

Flotillesejladser  – til f.eks. Skotland, Rusland og Norge, hvor du sammen med andre øver dig i at planlægge og gennemføre sejladser uden for Danmark.

 

 

Med cirka 3.000 medlemmer og mange velbesøgte træf og arrangementer, er det let at møde andre sejlere, som enten har været på langfart eller er på vej. Du bliver en del af et fællesskab fuld af inspiration og næring til drømmen.

* Deltag i pinsetræf i Ebeltoft hvert år – en havn fuld af langtursejlere.

* Kom til nogle af de mange aktiviteter, som 11 lokale afdelinger arrangerer rundt omkring i landet.

* Kom til klubaften i KAHYTTEN i København og SEKSTANTEN i Aarhus.

* Læs medlemmernes beretninger i ’Langtursejlerne’ - Danmarks bedste sejlerblad. 

 

 

FTLF har et fast bemandet sekretariat, så derfor kan du hurtigt få svar på spørgsmål om langfart, henvisning til rette person og få tilsendt målrettet materiale:

* Køb vores håndbøger, som er forfattet af erfarne langtursejlere, om alt fra køb og salg af båd til alternativ energi og madlavning om bord.

* Få teknisk rådgivning om langfart fra vore specialister.

* Få gode råd fra vore kontaktpersoner i hele verden.

* Deltag i vores online debatforum og få del i en enorm viden om langfart.

FTLF kan udstyre dig med forskellige papirer, som myndigheder i hele verden efterspørger, men som de danske myndigheder ikke kan udstede. Det gør det meget lettere at ind- og udklarere mange steder:

* Certifikater

* Internationale identitetspapirer og bådregistrering

Læs mere her

Har du brug for at tage gaster med på din langfart, så tilbyder vi gratis gastebørs. 

Du får mulighed for at stå på en liste over skippere, der søger gaster, ligesom du får adgang til vores lange liste af gaster.

I vores gastehåndbog får du masser af gode råd til, hvordan du får succes med det.

Læs mere om at blive gastesøgende skipper her

Har du fået lyst til at høre mere, så kan du enten melde dig ind med det samme eller kontakte sekretariatet.