Free cookie consent management tool by TermsFeed Policy Generator

Nyheder

Aktiviteter i foråret for alle FTLF-medlemmer

14-02-2022 / Kristoffer Vendelbo

Sundhedskursus

FTLF har i samarbejde med Søfartsstyrelsens Center for Maritime Sundhedsvæsen (CMS) udviklet et skræddersyet førstehjælps- og behandlerkursus for langtursejlere. Kurset afholdes som et to-dages kursus på CMS på Fanø, der er et af verdens mest avancerede uddannelsessteder for sygdomsbehandlere til den professionelle søfart. Kurset fokuserer specielt på de muligheder og behov man kan komme ud for på en langtursbåd langt til havs.

 

Søsikkerhedskursus

Skal man på langtur i egen båd eller bare udvide sine horisonter indenfor grundlæggende søsikkerhed er kurset et ”must” for alle sejlere. Kurset er en unik mulighed for FTLF-medlemmer, da FTLF er eneste udbyder af kurset til fritidssejlere på baggrund af vores samarbejde med RelyOnNutec i Esbjerg.

 

Vintertræf

Vintertræffet henvender sig til såvel skippere som gaster. Til de, som vil på oceansejlads og til de, som vil gennem floderne til eksempelvis Middelhavet eller Sortehavet – og til de, som blot vil indånde stemningen.

Vintertræffet er opbygget af forskellige indlæg og foredrag med fokus på tema’et: At forberede og planlægge sin langfart

I prisen er inkluderet varm aftensmad fredag, morgenmad, frokost og festmiddag lørdag, samt morgenmad og frokost søndag. Der er fri kaffe og the under hele kurset.

 

Derudover udbyder FTLF kurser i kanalsejlads, meteorologi samt tidevand. Kurserne findes under ”aktiviteter”, hvor også tilmelding fremgår. Kurserne udbydes i hele landet igennem foråret.

Kom tættere på dine drømme om langturssejlads:

Om FTLF

Foreningens formål er at arbejde for kendskab til og muligheden for langturssejlads.

Klik her for at læse mere om FTLF

Seneste nyheder

Kontaktinformation

FTLF sekretariat
Gustav Wieds Vej 25
8000 Aarhus C

(+45) 86 18 24 95

Åbningstider på sekretariatet:
Åbent: mandag - torsdag 10-14, fredag lukket.
Skriv til ftlf@ftlf.dk, hvis du gerne vil komme på et andet tidspunkt - så finder vi ud af det.