Free cookie consent management tool by TermsFeed Policy Generator

Nyheder

Flotiller 2023

07-11-2022 / Jacob Nørbæk Krag

Går du med tanken om at sejle lidt længere væk end til rigets grænser i 2023, og kunne du godt tænke dig at planlægge ruter, destinationer, farvandsudfordringer, havnepenge, afgangstidspunkter osv. sammen med ligesindede, så meld dig ind i gruppen "FTLF Flotiller 2023 Interessegruppe" på Facebook.


FTLF FLOTILLER 2023 INTERESSEGRUPPE
Til dem der ikke kender FTLF flotiller, vil jeg hurtigt starte med at fortælle hvad flotiller IKKE er:
Flotillesejlads er IKKE en sejlads hvor bådene sejler i en lang række efter hinanden.
Alle både er selvstændigt besluttende enheder. Man aftaler at KUNNE mødes på bestemte destinationer, hvor der KAN afholdes sociale sammenkomster, udflugter til historiske steder, skippermøder med en snak om vejr og vind før afgang osv osv. Altså alle sammen aktiviteter som man kan vælge at deltage eller ikke deltage i.

Essensen er at man er SAMMEN om at planlægge en længere sejltur. Derved kommer vidensdeling, erfaringsudveksling, socialt samvær, viden om destinationen og økonomiske fordele - ved at planlægge sammen - i spil.

Der er mange fordele ved FTLF-flotiller og personligt synes jeg det er fantastisk at få mulighed for at møde de samme sejlere ved flere lejligheder og lære effektivt af hinanden, og derefter måske beslutte at besøge destinationer sammen.

Hvis man ikke er til et socialt liv med andre sejlere, er det ikke sikkert at man skal melde sig ind i denne gruppe, men fordelene ved at lave detaljeret sejladsplanlægning sammen er gigantiske. Personligt synes jeg at det er inspirerende at starte planlægning med nogle mennesker som man så senere har muligheden for at møde under selve sejladsen.
Man keder sig aldrig i selskab med langturssejlere!

Planlægning omfatter: Destinationer, Ruter, fornuftige afgangstidspunkter, relevant meteorologi, relevant sikkerhedsudstyr, proviantering, Plan B og C osv. 

Denne FB gruppe er beregnet til at finde ud af hvilke flotiller der kan komme i spil i 2023.

Jeg gætter på at der er masser af ideer som vi sammen kan udvikle i løbet af vinteren.
KOM KOM! Meld dig ind i gruppen, og kom endeligt med ideer - både mulige og umulige!
Se andetsteds på FB-siden om tidsplan, hvorledes vi forventer at planlægge processen med at udvikle flotillerne. Det foregår både på nettet og face-to-face.

I den sidste ende er dette blot et forsøg at sætte folk sammen der har drømme om at sejle – måske til de samme destinationer?




Kom tættere på dine drømme om langturssejlads:

Om FTLF

Foreningens formål er at arbejde for kendskab til og muligheden for langturssejlads.

Klik her for at læse mere om FTLF

Seneste nyheder

Kontaktinformation

FTLF sekretariat
Gustav Wieds Vej 25
8000 Aarhus C

(+45) 86 18 24 95

Åbningstider på sekretariatet:
Åbent: mandag - torsdag 10-14, fredag lukket.
Skriv til ftlf@ftlf.dk, hvis du gerne vil komme på et andet tidspunkt - så finder vi ud af det.