Free cookie consent management tool by TermsFeed Policy Generator

Nyheder

Aflysning af Vintertræf 2023

31-12-2022 / Tove

Vintertræffet er et omfattende weekendkursus over emnet ”Hvordan forbereder jeg min langtur”. Der er 10-12 instruktører, der holder oplæg om forskellige emner. Og lige så mange praktiske hjælpere, plus et par kokke involveret. Forudgående er der en masse logistik og planlægning involveret, for at få tingene til at fungere bedst muligt. Instruktører og hjælpere er alle frivillige og ulønnede.

Udover alt det rent faglige og de mange praktiske fif og gode råd fra erfarne langtursejlere, giver træffet en unik mulighed for at møde en masse kommende langtursejlere, med samme indstilling og planer som én selv. - Det sociale netværk som skabes her, er næsten det vigtigste! Oveni er der hele træffet igennem fantastisk forplejning, fremstillet af professionelle kokke på stedet.

Vi har prissat Vintertræffet meget lavt, for at give så mange som muligt mulighed for at deltage. Men det kræver til gengæld, at det stort set skal være fuldt booket, for at kunne løbe rundt. Her lige før årsskiftet er der ikke en gang 1/3 af de nødvendige tilmeldinger, trods ekstra annoncering og kampagne. Og vi er desværre nødt til at trække stikket, for ikke at komme til at hænge på en stor regning til kursusstedet, og andre vi har indgået aftale med.

Vi beklager dybt, - ikke mindst overfor dem der har tilmeldt sig. Og håber, at Vintertræf 2024 bliver en realitet!

29/12-2022

Kim Bork Mathiesen


Kom tættere på dine drømme om langturssejlads:

Om FTLF

Foreningens formål er at arbejde for kendskab til og muligheden for langturssejlads.

Klik her for at læse mere om FTLF

Seneste nyheder

Kontaktinformation

FTLF sekretariat
Gustav Wieds Vej 25
8000 Aarhus C

(+45) 86 18 24 95

Åbningstider på sekretariatet:
Åbent: mandag - torsdag 10-14, fredag lukket.
Skriv til ftlf@ftlf.dk, hvis du gerne vil komme på et andet tidspunkt - så finder vi ud af det.