Publiceret: 10.10.2018

Søsikkerhedskursus d. 10. november 2018 - sidste tilmelding d. 25. oktober 2018!!

Foreningens spændende sikkerhedskursus i Esbjerg afholdes to gange om året. - Og til en meget favorabel pris, i forhold til hvad den slags kurser normalt udbydes til.

 FTLF er den eneste fritidssejlerorganisation, som har fået lov at gøre brug af Falck Safety’s unikke faciliteter. Som giver en meget realistisk indføring i brug af redningsudstyr i en nødsituation.

I den teoretiske del gennemgår vi de passive sikkerhedsforanstaltninger man kan foretage sig i forhold til udstyr og indretning af sin langtursbåd. Samt de aktive, som mere drejer sig om vagtplaner, sikre vaner og regler ombord.

I den praktiske del vil man opleve, hvordan man blæser en redningsflåde op. Hvordan man vender den og kommer op i den. Samt praktisk brug af redningsveste og andet redningsudstyr.

Denne del foregår under meget realistiske forhold i et bølgebassin med regn og blæst, torden og lynild. Og afsluttes med redning fra redningsflåden med ”helikopter”. Tidligere kursister har generelt været rigtig begejstrede, og kan varmt anbefale kurset for alle, som færdes tilsøs.

Kurset kan godkendes som del af pensum til Yachtskipper 3. Praktisk brandbekæmpelse er dog ikke del af kurset, men må opnås ved et separat kursus.

For medlemmer af FTLF kan kurset købes for 1.600 kr. via webshoppen, på foreningens hjemmeside. 

For ikke-medlemmer er prisen 2.145 kr. (incl. et års kontingent af FTLF) - kontakt sekretariatet på 8618 2495 eller ftlf@slet-dette.ftlf.dk for nærmere info.