Publiceret: 25.09.2019

Nyhedsbrev

Mandag d. 23. september blev sendt et nyhedsbrev ud på mail til alle FTLF's medlemmer (som ønsker nyhedsmail). Hvis ikke at du har modtaget det, kan det være endt i din spammappe eller du skal opdatere din mailadresse i medlemssystemet. Det kan du gøre på www.ftlf.dk -> Kun for medlemmer -> Medlemsoplysninger.

Hvis du ønsker det, kan du kontakte sekretariatet, som straks vil sende det til dig.

Eller du kan læse det her:

 

Kære FTLF-medlem

Så er der lidt nyheder til jer - men først!

Feedback til FTLF's bestyrelse - Vi kunne godt tænke os at høre lidt om hvad I tænker om FTLF - det tager 2 min. at svare.
Kontakt sekretariatet hvis du ønsker at svare på denne undersøgelse - svar senest 1. oktober 2019.


Kurser - følg med på hjemmesiden. Her vises de efterhånden som de planlægges.
Der vil være Meteorologi v. Mette Hundahl, og Flodskipper- og Tidevandskurser på programmet.
Desuden udbydes de populære kurser:
Ocean Søsikkerhedskursus i RelyOn Nutec's faciliteter i Esbjerg d. 9. november
Ocean Sundhedskursus, som foregår hos Søfartsstyrelsens Center for Maritime Sundhedsvæsen (CMS) på Fanø d. 16. & 17. november

Flotiller - der er allerede gang i at tænke på næste års sejladser.
D. 12. oktober: Lige nu er der planlagt et møde i Odense d. 12. oktober 2019 kl. 13-15 om der skal laves en flotille til Skotland til næste år. Det kan nævnes at der i Skotland fejres 200 års Scotland`s year of Coasts and Water i 2020.
D. 23. november: Der er planlagt et kick-off møde d. 23. november i Odense kl. 13-16 - her kan alle, som er interesseret i at sejle flotillesejlads, møde op og komme med gode idéer til andre destinationer end Skotland.
D. 24. november: Også i Odense kl. 13-16 - er der planlagt et møde for 2020 FTLF Atlantic Rally-interesserede.

Vintertræf - tilmelding til Vintertræffet 2020 er nu åben - se www.ftlf.dk -> Webshop -> Træf. Der er plads til 60 deltagere!

Aktivitetsgrupperne har travlt med at arrangere sæsonens foredrag og arrangementer rundt i hele landet - følg med på www.ftlf.dk -> Aktivitetsgrupper

Liste med skippere - der efterspørges oftere og oftere om FTLF har en liste over skippere, som er interesseret i at sejle et skib hjem fra et sted ude i verden. Så sådan en liste vil vi prøve at lave. FTLF er kun formidler - og intet andet i dén sammenhæng. Men er du interesseret i at være på sådan en liste, kan du kontakte Sekretariatet på ftlf@ftlf.dk eller tlf. 8618 2495.

Foredragsliste - FTLF har en foredragsliste med mange spændende foredrag. Er du interesseret i at komme på listen med et spændende foredrag, kan du kontakte Sekretariatet på ftlf@ftlf.dk eller tlf. 8618 2495.

Vidensbank - på siden www.ftlf.dk -> Om FTLF -> Vidensbank -> Vidensbank kan man vælge at få en mail hver gang, der er et nyt indlæg i Vidensbank.  Det vælges under Indstillinger for email svar

Panama - priserne for at sejle gennem Panama-kanalen stiger pr. 1. januar 2020 - læs mere på www.ftlf.dk.

Følg med på www.ftlf.dk - og hav en god vintersæson!

Mvh
Tove Enggård
Sekretariatet
FTLF