Publiceret: 05.04.2018

Lystsejler: Del din viden om sejlads og havmiljø

FTLF er samarbejdspartner i kampagnen Sammen om et hav uden affald. Og opfordrer hermed sine medlemmer til at svare på spørgeskema, som der er link til længere nede. Svar inden 15. april og få mulighed for at vinde et gavekort.

 

Miljø- og Fødevareministeriet ønsker at blive klogere på lystsejlerens holdninger til havmiljø og affald. Udfyld spørgeskemaet senest 15/4, hvor der trækkes lod om 10 gavekort på 200 kr. til en butik efter eget valg.

Svarene vil indgå i den oplysningskampagnen 'Sammen om et hav uden affald', som Miljø- og Fødevareministeriet gennemfører i 2018. Kampagnen henvender sig til strandgæster, sejlere og fiskere.

Kampagnens mål er at sætte fokus på, hvordan strandgæster, turister, lystsejlere og fiskere kan minimere mængden af affald ved kysten, i havnen og i havet. Det skal bl.a. ske ved at informere om affaldets negative konsekvenser i havet. Undersøgelser viser eksempelvis, at næsten hver fjerde sild i Storebælt har indtaget plastaffald.

Besvar spørgeskema inden d. 15/4 og vind et gavekort

Spørgeskemaet er 100 % anonymt og handler om din viden, holdning og adfærd i forhold til affald i havet, ved kysten og i havne. Din besvarelse er en hjælp for Miljø- og Fødevareministeriets arbejde med havmiljøet.

Deltag i undersøgelsen senest d. 15/4. Så deltager du i lodtrækningen om 10 gavekort på 200 kr. til butikker efter eget valg (vælg blandt mere end 300 butikker på Gavekortet.dk). Det er anonymt at deltage i undersøgelsen.

Link til undersøgelse: https://da.surveymonkey.com/r/lystsejler2018

Læs desuden mere om kampagnen her