Publiceret: 24.03.2020

En beretning fra Ajouba

Vi har haft en forrygende tur tværs over det Sydkinesiske Hav, via nogle Indonesiske øer. Det gik fint på den første ø med at få lov til at ligge et par dage for anker i havnen, men så var fanden pludselig løs og der kom en Corona patrulje til havnen. Vi blev smidt ud, men fik dog lov til at fylde diesel og vand inden afgang. På den næste ø var vi kun lige inde og købe proviant, diesel og vand, så blev vi pænt bedt om at sejle videre. Vi besluttede herefter at sejle direkte til Thioman, hvor vi ligger fint og lovligt indklareret i en nydelig marina til 350 kr. om ugen med fri vand og el.

Det er en meget flot ø med masser af jungle, aber, store firben og fine strande, men vi er nok låst fast her til den 1.april. Vi skulle egentligt til Singapore, men det er da ganske umuligt lige nu. Alle havne og lande lukker omkring os lige nu, så vi påregner at sejle langs kysten af Malaysia helt til Langkawi, hvor vi kender er rigger, der kan levere nogle nye vanter til riggen.

Verden er af lave, men det er nu meget rart at være her alligevel. Vi er 5 ombord (3 gaster, Marylou og jeg) og hygger os med ferie og lidt vedligeholdelse. 

Vi vil dog meget gerne videre, når det kan lade sig gøre. 

Hils omkring jer.

Benny Carlsen