Som gast med Foreningen til Langtursejladsens Fremme (FTLF) får du mange valgmuligheder, masser af gode råd til forberedelsen og en vis sikkerhed for kvalitet

 

 

Drømmer du om store naturoplevelser på verdenshavene, om at komme tæt på fremmede kulturer og om at sætte tempoet ned og opleve ro og tid til fordybelse? Så er langtursejlads som gast måske noget for dig.

Om du er ung eller gammel, erfaren sejler eller landkrabbe, single, par eller familie. Ja, så er der helt sikkert en dansk langtursejler derude på verdenshavene, som har plads til en som dig/jer.

Når du søger en plads som gast gennem FTLF, får du nogle klare fordele frem for at finde en tilfældig sejler gennem Facebook.

Du får mange valgmuligheder via adgang til langtursejlernes gastebørs, der er gratis for medlemmer. Det er et stort katalog af danske sejlbåde i hele verden. Normalt er der omkring 30 både på listen.

Du får desuden mulighed for at få dit navn på en gasteliste, som skipperne kan kontakte, og du kan annoncere gratis i vores medlemsblad.

Skippere, der søger gaster gennem FTLF, har en høj standard. Vi stiller nemlig krav til langtursejlernes erfaring og bådens sikkerhedsudstyr. Desuden skal skippere købe gastehåndbogen, før de kan søge gaster gennem os.

Er der klager over skipper og sikkerhed, behandler vi sagen og kan fjerne dem fra listen. Det øger chancen for, at du får en god og tryg oplevelse.

 

 

Som medlem af FTLF har du altid en livline i land, hvor du kan få gode råd og inspiration til denne særlige rejseform:

  • Du får adgang til masser af inspirerende artikler, foredrag og håndbøger
  • Vores gastehåndbog er skrevet af gaster, og den er obligatorisk for alle gaster og  skippere.
  • Du bliver en del af et stort netværk af eventyrere og sejlere, som altid gerne deler deres historier og gode råd fra deres rejser. Mød dem til vores pinsetræf i Ebeltoft og lokale klubaftner rundt i landet.

Læs mere om kurser og træf og vore lokale aktiviteter. 

  • Du kan deltage i vore kurser, som er målrettet langtursejlere.
  • Du kan altid få svar på lige netop dine spørgsmål på vores sekretariat. Personalet ved lige, hvordan de skal hjælpe vores mange gaster.

Har du fået lyst til at høre mere, så kan du enten melde dig ind med det samme, læse mere her eller kontakte sekretariatet.