1. Alle indlæg I dette forum skal dreje sig om emner, der har med FTLF’s formålsparagraf at gøre.
 2. Dette forum er stillet til rådighed som medlemsservice, og drives helt på frivillig basis. Der er ingen økonomiske interesser involveret I driften. FTLF er på ingen vis ansvarlig for indholdet i indlæggene.
 3. FTLF påtager sig intet ansvar i forbindelse med evt. aftaler medlemmer og brugere imellem.
 4. FTLF’s webmaster eller anden ansvarlig for sitet kan flytte, redigere eller slette indlæg, der anses for at have anstødeligt eller ukorrekt indhold i forhold til forummets forskellige områder og formål. Sådanne ændringer kan foretages uden forudgående meddelelse.
 5. FTLF Debatforum er helt uden kommercielle interesser. Bådbranchen eller andre er velkomne til at deltage, men kun i relation til konkrete spørgsmål om information fra medlemmerne om teknik o.l. i fb.m. medlemmernes fartøjer. Indlæg, der har kommerciel karakter slettes uden varsel.
 6. Brugerne af FTLF’s Debatforum accepterer at afstå fra at indsætte indlæg, der har karakter af “mængdepost” eller SPAM. Sådanne indlæg vil blive slettet uden varsel.
 7. Brugerne accepterer at holde en ordentlig tone i alle indlæg. Nedgørende / agressivt sprog og personangreb tolereres ikke.
 8. FTLF’s Debatforum kan ikke anvendes til fremme af enkeltpersoners personlige eller politiske holdninger. Hvis et medlem har behov for at drøfte emner som firmansvar i fb.m. handler; personlige diskussioner med enkeltpersoner eller grupper af personer må de tages andre steder. Sådanne indlæg slettes uden varsel.
 9. Ovenstående regelsæt gælder for alle dele af de forums som FTLF stiller til rådighed for medlemmerne. Overtrædelse kan medføre at retten til adgang til FTLF's Debatforum slettes.                          

  Debatforum

   "Klik" på linket  "Debatforum" når du har læst retningslinier og betingelser.

Af tekniske grunde er du desværre nødt til at logge ind. Det er samme bruger og password, som der bruges til hjemmesiden.