Free cookie consent management tool by TermsFeed Policy Generator

Nyheder

FTLF Sekretariat ønsker ekstra hænder

10-01-2024 / Karen Vanderborght

Vil du hjælpe langturssejlere med at udleve deres drømme?

Sekretariatsmedarbejder søges til deltidsstilling hos FTLF i Aarhus

Hvem er vi?

Hos Foreningen til Langtursejladsens Fremme (FTLF) assisterer vi vores medlemmer med planlægning af deres langtur. Vores ca. 3.000 medlemmer er både langturssejlere, drømmere og hjemvendte sejlere, som alle nyder netværket i FTLF.
Vi giver råd og vejledning, udsteder bådcertifikater, formidler skipper- og gastekontakter og laver tjeklister for søsikkerheden mv. til medlemmerne. Som et samarbejde mellem sekretariatet og et stort antal frivillige medlemmer arrangerer vi løbende forskellige kurser, foredrag, træf, flotiller m.v. for medlemmerne. Vi udsender et medlemsblad fem gange årligt, udsender et månedligt nyhedsbrev og kommunikerer også via SoMe.

Om stillingen

Du vil indgå på lige fod med resten af det lille team, som du bliver en del af, og du arbejder selvstændigt med den daglige drift. Vi tilbyder en fleksibel hverdag. Der er telefontid mellem kl. 10 og 14 fra mandag til torsdag, hvor vi naturligvis er til rådighed. Du kommer til at arbejde med frihed under ansvar. Din arbejdstid (maks. 25 timer) og løn aftaler vi nærmere. Der vil forekomme weekend- og aftenarbejde, hvor du optjener afspadsering, som afspadseres i sommerperioden.

Hvem er du?

Kribler det i fingrene, når service og struktur nævnes? Har du lyst til at rådgive og formidle viden mellem sejlere og har du lyst til at udvikle systemer til gavn for vores medlemmer? Så har vi måske dit drømmejob. Vi forventer at du arbejder struktureret og systematisk, samt har gode IT-kompetencer. Det er en fordel, hvis du har erfaring med frivilligt arbejde. Som person er du positiv indstillet og du har et godt humør. Du er imødekommende, nysgerrig, selvstændig og initiativrig. Du er god til at kommunikere og en god teamplayer. Du er bosat nær Aarhus, hvor FTLF har sekretariat.

Hænger du stadig ved?

Har det vakt din interesse, så send os et par ord om dig selv og dit CV snarest. Vi indkalder løbende til samtale, indtil stillingen er besat. Send din ansøgning til karen@ftlf.dk. Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte sekretariatsleder Karen Vanderborght på 8618 2495 mandag til torsdag ml. kl. 10 og 14.

Kom tættere på dine drømme om langturssejlads:

Om FTLF

Foreningens formål er at arbejde for kendskab til og muligheden for langturssejlads.

Klik her for at læse mere om FTLF

Seneste nyheder

Kontaktinformation

FTLF sekretariat
Gustav Wieds Vej 25
8000 Aarhus C

(+45) 86 18 24 95

Åbningstider på sekretariatet:
Åbent: mandag - torsdag 10-14, fredag lukket.
Skriv til ftlf@ftlf.dk, hvis du gerne vil komme på et andet tidspunkt - så finder vi ud af det.